BMW BÆREKRAFTIGHET

BMW BÆREKRAFTIGHET

I dette innlegget skal jeg fortelle om i hvilken grad bærekraft er integritet i BMW, og hvordan bilbransjen vil se ut om 5-10 år med fokus på bærekraft. En bærekraftig fremtid er noe alle bedrifter og virksomheter må ta styring til. Vi må alle bidra til at verden kan bli 100% fornybar, og det satses stort med alt fra solenergi, vannkraft, bølgekraft, biodiesel og vindkraft. BMW er en bedrift som kan med stolthet fortelle at alt av produksjon av bilder i Europa blir produsert med 100% fornybar energi.

https://www.sloyd-detaljer.no/slojd-detaljer/barekraft

Bærekraft er viktig for BMW og det kan du se med tiltakene de har gjort og hvordan de satser med deres nye elbiler. BMW fremmer at bilene deres er kun lagd på gjenbruk bare materieller og produsert på fornybar energi.  

Det som er negativt med fornybar energi er at det koster mer enn fossilt. Noe som gjør at bilene til BMW har en økende pris og dette kan skape problemer for den yngre målgruppen, ettersom de kanskje ikke har de økonomiske forutsetningene som de andre i målgruppen til BMW.

Det er viktig at BMW gir kundene sine mer miljøvennlige alternativer. Dette vil være alt fra fossile biler med lavt Co2 utslipp, biodiesel og elektriske biler. De fleste forbrukere er interesserte i et mer miljø vennlig alternativ når det gjelder biler. Så her må BMW være på banen å tilby akkurat det.

BMW har lenge blitt sett på som et relativt eksklusiv bilmerke, og med bærekraftig produksjon øker prisen mer. Dette gjør at ikke mange har råd til bilene de tilbyr. Du kan se den elektriske bilen i3 som er en liten «by bil» som koster rundt 300 000kr. Dette er en pris som for mange vil bli for høy. Så det og kunne tilby et mer gunstig alternativ kan være noe BMW kan se på fremover.

https://www.bmw.no/no/all-models/2seriesoverview/gran-coupe/2019/bmw-2-serie-gran-coupe-oversikt.html

Bilbransjen har en lang vei å gå generelt. De har ansvar for å produsere på en bærekraftig måte, pluss de må tilby produkter som ikke har for mye Co2 utslipp. Store bedrifter som Volkswagen, Fiat, Tesla,  Nissan og BMW jobber med å utvikle elektriske biler. I tillegg må de fortsette å ta i bruk av fornybar energi under sine produksjoner. Samt de må ha fokus på gjenbruken av materialer som går til biler. En ting de store bilbransjene kan ta forhold til er et mer fokus på bruktbiler og ikke bare produsere helt nye biler.

Om 5-10 år kan vi kanskje se hele bilbransjen som 100% fornybar og biler som går på enten elektrisitet eller biodiesel. Bilbransjene som ikke satser elektrisk vil kanskje forsvinne, for sånn det ser ut nå så ligger fremtiden i elektriske biler. Derfor er det viktig å være raskt i på den banen. Dette kommer av at forbrukerne er opptatt av hvor langt de elektriske bilene kan gå uten ladning, så for å oppnå akkurat dette. Må de utvikle forskjellige teknologier og finne batterier som kan oppfylle forbrukerne sine ønsker.  

Kilder:

https://www.sloyd-detaljer.no/slojd-detaljer/barekraft

https://www.bmw.no/no/all-models/2seriesoverview/gran-coupe/2019/bmw-2-serie-gran-coupe-oversikt.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *