7 PRINSIPPER FOR Å BEHERSKE VEKST

7 PRINSIPPER FOR Å BEHERSKE VEKST

i dette innlegget skal det skrives om et innlegg om 7 prinsipper for å beherske vekst. Dette innlegget er hentet fra brianbalfour og det opprinnelige innlegget kan leses her

Det har oppsått et stort avhengighetsproblem i denne bransjen. Det finnes alt mulig av triks, tips, verktøy og hemmeligheter som lover å forbedre veksten til en bedrift. Hvis du ser på forsiden av GrowthHackers.com, Inbound.org eller et annet bransje vekst samfunn vil du lett forstå hvordan avhengigheten oppstår.

Som et resultat får markedsførere nå nesten all sin «læring» gjennom dette hack-tic baserte innholdet. Så avhengighetsskapende som de er, vil reseptbaserte taktikker og verktøy ikke løse problemet ditt, og det vil heller ikke hjelpe deg med å bli en god markedsfører.

I arbeidslivet vil du ikke ha svar på alle problemer med engang og de største vekst mulighetene vil ikke være der. Mer spesifikt finner du ikke ut svaret ved å bare kopiere svarene som har fungert for andre tidligere. I stedet lager løgnen problemer som sannsynligvis ikke eksisterte før.

Som vi kontinuerlig understreker i Reforge. Har det ikke noe å gjøre med den spesifikke hammeren i verktøysettet ditt, om du blir en god vekstmarkedsfører, men det handler å mestre de nye ferdighetene, rammene og tankeprosessene som gjør at du kan løse nye problemer gjentatte ganger.

Så det stiller spørsmålet, hvordan gjør du dette?

1. Generalist eller spesialist?

Jeg har ofte blitt stilt spørsmålet: «Skal jeg være generalist eller spesialist?»

Det er et så populært spørsmål at det ble stilt på Inbound. Jeg hater å si det, men 100% av menneskene som tok avstemningen fikk feil. Dels fordi spørsmålet presenterer to falske valg.

Noen av kommentarene begynte å få det riktig ved å si at du skulle «Form deg som en T.» Men hva betyr det egentlig?

  • Mestre de grunnleggende
  • Gå dypt

La oss dykke ned i hver av dem individuelt …

Mestre det fundamentale

I sin bok «The 5 Elements of Effective Thinking» forteller forfatteren Edward Burger en historie om internasjonalt anerkjent komponist og trompetist Tony Plog som lærte en gruppe studenter:

“During the class, each student played a portion of his or her selected virtuosic piece. They played wonderfully. Tony then gave very easy warm-up exercise that any beginning trumpet player might be given. They played the handful of simple notes, which sounded childish compared to the dramatically fast, high notes from the earlier, more sophisticated pieces.

After they played the simple phrase, Tony, for the first time during the lesson, picked up the trumpet. He played that same phrase, but when he played it, it was not childish. It was exquisite. Each note was a rich, delightful sound. The students’ attempts did not come close— the contrast was astounding.»

Poenget med historien er at forskjellen mellom mesteren og studenten skjedde på det fundamentale.

Grunnleggende er grunnlaget som alt annet bygger på. En annen analogi vil være innen sport. Det som skiller noen som Lebron James fra den gjennomsnittlige profesjonelle basketballspilleren (fysiske fordeler til side) er ikke hans evner til å dykke eller fullføre smug, oops. Lebron vet rett og slett hvordan man dribler, passerer og skyter et hoppskudd, bedre. Grunnleggende.

Grunnleggende hjelper deg med å løse de forskjellige vekstproblemene du vil møte i din spesifikke situasjon. Jo bedre du er grunnleggende, jo vanskeligere vil du være i stand til å løse. Grunnleggende for vekst er ikke søk, Facebook-annonser, innhold, e-postmarkedsføring osv. Det har heller ikke noe å gjøre med et sett med verktøy.

Det grunnleggende for vekst er:

  • Dataanalyse – Forstå betydningen av data for å identifisere, forstå og finne nye ideer og løsninger.
  • Kvantitativ modellering – Oversetting av historiske data til en fremtidsrettet modell for å simulere fremtiden, som hjelper deg å forstå bedre hva du burde gjøre i dag.
  • Brukerpsykologi – Dataene spiller ingen rolle med mindre du vet hvordan du kan påvirke tallene på en autentisk måte. Det kommer ned til å forstå publikumets psykologi, problem og løsning for å finne ut hva brukerne dine reagerer på.
  • Historiefortelling – Du kan være best på kvantmodellering, analysere data og forstå psykologien, men for å være den beste vekstprofesjonellen trenger du å vite hvordan du kan få disse tingene til liv på en måte som er overbevisende og interessant for målgruppen din. Dette er historiefortelling.

Alt annet som kopiering, konverteringsoptimalisering, Facebook-annonser, sosiale medier osv. Er med på å bygge grunnlaget for disse fire tingene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *