AANGREPET MOT DEN AMERIKANSKE KONGRESSEN DEN 6. JANUAR 2021

AANGREPET MOT DEN AMERIKANSKE KONGRESSEN DEN 6. JANUAR 2021

I dette innlegget skal vi se på rollen sosiale medier og plattformer hadde i forbindelse med angrepet på den Amerikanske kongressen den 6. Januar 2021. Sosiale medier og digitale plattformer har en stor rolle i våre liv og påvirker hvordan vi tenker og føler. Sosiale medier åpner opp for enkel kommunikasjon og er lett å finne andre som mener det samme som en selv. Vi lever i en tid der masse har skjedd på noen år med pandemi som har endret livene våre og liv har gått tapt.

Angrepet mot den amerikanske kongressen blei mobilisert av Donald Trump via Twitter. Der la han ut denne sitaten:

Noe som gjorde at han ville skape reaksjoner fra velgerne sine utenfor kongressen. Dette endte med at velgerne hans faktisk gikk på angrep og dødsfall. Det endte med tilsammen 4 døde etter hendelsen, samt det blei også funnet to rørbomber i bygningen.

Flere repulikanere ønsket at Trump skulle be dem trekke seg tilbake og mente at det var Trump som tente ilden blant de som demonstrerte. Vi alle vet hvor stor påvirknings kraft personer med en form for status har. Derfor er det viktig at personer med denne statusen ikke skaper problemer som dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *