INSTAGRAM

INSTAGRAM

I dette innlegget skal det snakkes om hvordan en bedrift kan ta i bruk Instagram markedsføring. Sosiale medier har en sentral rolle i våre liv. Vi kommuniserer der og for mange bedrifter er det en god markedsførings plattform. Dette har med at du kan nå ut til mange og skape likes og kommentarer under innlegg.

 Når du skal drive med markedsføring er det viktig å se på hvilke segmenter du vil nå ut til. For er du ute etter å nå frem til f.eks. unge voksne i alderen 18-25. så vil det ikke være gunstig å forta markedsføring via f.eks. en avis. I dette segmentet her vil det være mye mer gunstig å ta i bruk et sosialt media som Instagram, snapchat, TikTok, twitter eller Facebook. Derfor vil jeg i dette innlegget fokusere på Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *