LIVET SOM STUDENT UNDER COVID-19

LIVET SOM STUDENT UNDER COVID-19

online education concept

Jaaa, hvor skal jeg starte?

Jeg er en 21 år gammel student som går en bachelorgrad i Markedsføring og salgsledelse på Høyskolen Kristiania, og går nå et valgemne med navn Digital markedsføring. I dette innlegget vil jeg fortelle kort om hvordan Covid-19 har påvirket studentlivet mitt.

Det å være student under Covid-19 skaper nye og vanskelige problemer som vi må stå ovenfor. Dette kan være alt fra sosiale til økonomiske problemer. Jeg hadde aldri trodd at jeg måtte oppleve å bruke munnbind overalt hvor jeg befinner meg i offentligheten, og i tillegg måtte holde avstand til andre mennesker.

Jeg selv har mistet en del inntekter under Covid-19, ettersom jeg har arbeidet i en bar de siste årene, hvor det nå har vært en del skjenkestopper. Det har ført til at jeg har mindre arbeidstimer og dermed lavere inntekt. Planen min for 2021 er å finne en annen deltidsjobb som er mindre preget av disse restriksjonene. Hvor jeg faktisk kan jobbe til tross for viruset.

Under denne perioden har Covid-19 satt sine spor. Når det hele startet med nettundervisning forsvant mye av motivasjonen, rutinene og jobb. Dette fordi hele hverdagen ble forandret og bekymringene satt sine spor. Vi visste svært lite om dette viruset i starten, og heller ikke om hvor lenge dette ville med vare. Dermed ble jeg mer fristet til å heller se på Netflix og Youtube, i stedet for å lese til de ulike fagene. Dette førte til at eksamensperioden ble veldig tøff med mye arbeid i siste liten. Heldigvis når høstsemesteret startet fikk jeg mer motivasjon og karakterene var bedre enn vårsemesteret. Nå er motivasjonen enda bedre, ettersom karakterene fra høstsemesteret var på mitt ønskede nivå.

Noe av det jeg savner mest er det sosiale med medstudenter. Det har blitt mye tid foran pc-en hjemme. Vi mister det sosiale i skoletimene og det å kunne arbeide sammen med medstudenter fysisk på for eksempel biblioteket. Det er dermed blitt brukt mange timer i Zoom, enten det er i forelesninger eller gruppearbeid.

Jeg vet det kanskje ikke er så interessant å lese en loggføring av livet mitt. Derfor har jeg valgt å si kort om hvordan Covid-19 har påvirket 2020 året. Vi har alle våre egne personlige problemstillinger under alt som foregår i en annerledes hverdag, men det skal sies at under alt dette har jeg hatt et fantastisk år. Jeg ser videre frem mot resten av livet som student på Høyskolen Kristiania, og er spent på denne bloggreisen videre og hva faget Digital markedsføring har å by på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *